• Brinckers Brisbane GT M7, Sand Matt
De Brisbane GT is een zeer stabiele fiets met oog voor comfort en rijplezier. De zithouding is heerlijk relaxed en nodigt uit om vaak een blokje om te gaan! De uitneembare accu en de krachtige motor zitten lekker laag waardoor de fiets heel stabiel is en zich heel beheerst laat sturen. Handig ook dat je de accucapaciteit kunt kiezen: 655Wh of 806Wh.

De Brisbane GT is de grote broer van de bekende Brisbane en heeft dezelfde Look & Feel gekregen: Handvatten die lekker vasthouden, een zadel wat heerlijk zit en pedalen die wat groter zijn en meer grip bieden. Ook de rest van de uitrusting is luxe te noemen met veilige verlichting van Axa en extra dikke banden van Schwalbe. Onderweg kijk je uit op een kleurendisplay en kun je kiezen voor ECO of SPORT om het karakter van de ondersteuning op jouw rijstijl te kunnen aanpassen! Super toch?!
specs
framemaat 51
frametype damesmono
kleur beige
merk remmen achter oem
merk remsysteem voor oem
merk versnellingsysteem shimano
model remmen achter hydraulic disc brakes
model remsysteem voor hydraulic disc brakes
model versnellingsysteem nexus 7
omschrijving de brisbane gt is een zeer stabiele fiets met oog voor comfort en rijplezier. de zithouding is heerlijk relaxed en nodigt uit om vaak een blokje om te gaan! de uitneembare accu en de krachtige motor zitten lekker laag waardoor de fiets heel stabiel is en zich heel beheerst laat sturen. handig ook dat je de accucapaciteit kunt kiezen: 655wh of 806wh.\n\nde brisbane gt is de grote broer van de bekende brisbane en heeft dezelfde look & feel gekregen: handvatten die lekker vasthouden, een zadel wat heerlijk zit en pedalen die wat groter zijn en meer grip bieden. ook de rest van de uitrusting is luxe te noemen met veilige verlichting van axa en extra dikke banden van schwalbe. onderweg kijk je uit op een kleurendisplay en kun je kiezen voor eco of sport om het karakter van de ondersteuning op jouw rijstijl te kunnen aanpassen! super toch?!
secundary_kleur sand matt
type remmen achter sh
type remsysteem voor sh
type versnellingsysteem naaf
versnellingen 7
wielmaat 28

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Brinckers Brisbane GT M7, Sand Matt

  • Merk: Brinckers
  • Model: Brinckers Brisbane GT M7, Sand Matt
  • kleur : beige
    frame hoogte : 51 cm
  • Fietsnummer: F.17928
  • Barcode: 8719747909157
    -
  • €3.298,00