• Bikespoint krijgt er een tweede winkel bij.

Bikespoint krijgt er een tweede winkel bij.

Wat begon als een jongensdroom, kwam op 1 maart 2016 uit. Dankzij familie, vrienden, kennissen en de steun van crowdfunders kon deze jongensdroom waargemaakt worden en opende Bikespoint de deuren op het Rijkeeplein 24 te Hoogvliet. Bikespoint is een tweewieler winkel met een zeer ruim assortiment aan E-bikes, fietsen en accessoires. 

Wij onderscheiden ons door u de best mogelijke service aan te bieden en persoonlijk contact met u te hebben en te onderhouden.

Service staat voor ons op nummer één en dit willen wij u graag laten ervaren.


Op onze zeer uitgebreide website vindt u alle informatie omtrent onze winkel en het gehele assortiment.

Ook hebben wij een webshop waar u alle fietsen, accessoires en onderdelen kunt bekijken, bestellen of reserveren.

Met een snelle levering en een groot aanbod, bieden wij u een uitstekende oplossing als u vanuit huis wilt shoppen.


Met een werkplaats bij de winkel, kunnen wij snel reparaties uitvoeren terwijl u een (kleine) boodschap doet op ons winkelcentrum. Wij onderhouden alle soorten merken, ook als de fiets niet bij Bikespoint is gekocht.

Bij grotere reparaties zal het één a twee dagen duren. Als de reparatie klaar is, ontvangt de eigenaar een sms bericht met het bericht dat de fiets klaar is en wat de kosten zijn van de reparatie. Ook bieden wij een haal en brengservice aan.


Door het grote succes in Hoogvliet, gingen wij verder kijken en ons oog viel op een pand(je) in Spijkenisse, Maaswijk om precies te zijn.

1 maart 2019 zullen wij de sleutel in ontvangst nemen, waarna wij hard aan het werk zullen gaan om de winkel zo snel mogelijk open te hebben.


Verdere informatie zullen wij via ons Facebook account delen.


Graag tot snel in de winkel!


Reacties

Note: HTML is not translated!